Rólam

Fodor Adrienn
Fodor Adrienn vagyok, klinikai szakpszichológus és anya-magzat kapcsolatanalitikus
Pszichológusi diplomámat 2006-ban szereztem a Debreceni Egyetemen, 2010-ben szakvizsgáztam klinikai szakpszichológusként.
Diplomám megszerzése után, több éven keresztül felnőtt pszichiátria osztályon dolgoztam. Munkám során a pszichés és életvezetési problémák széles spektrumával találkoztam, de már akkor is szívesen dolgoztam együtt kismamákkal és anyukákkal.
A várandóságaim, az anyaságom, a Fiaim születését követő évek számos új tapasztalattal és kihívással gazdagítottak mind anyaként, mind nőként. Szakmai érdeklődésem középpontjába ekkor került igazán a várandóságra való felkészülés, ezek nehézségei, valamint a várandós kismamák, kisgyermekes anyukák pszichológiai kísérése.
Ezért is lettem 2020-ban anya-magzat kapcsolatanalitikus.
Fontosnak tartom pszichológusként az önismereti módszerekben szerzett saját tapasztalatot, a szakmai továbbfejlődést. A munkám során törekszem az elfogadás, az együttérzés és bizalom légkörét megteremteni. Jövőbeni munkám során a megszerzett szakmai tudásommal és tapasztalataimmal szeretnék közösen dolgozni a hozzám jelentkezőkkel illetve kísérni őket a várandósság és anyaság izgalmaiban, kihívásaiban.